Over ons

Wij, elke individuele Queen of Search, zijn stuk voor stuk de beste specialist op het gebied van zoekmachine marketing. Over ons steken onze klanten dagelijks de loftrompet uit. Koninklijk meervoud voor kennis en ervaring van het allerhoogste niveau. Search vertegenwoordigt een breed pakket aan diensten en mogelijkheden. Gezamenlijk zorgen die ervoor dat je goed wordt gevonden door de doelgroep die je graag wilt bereiken.

Team van Queens

Afhankelijk van jouw wensen schuiven wij de Queen naar voren die het best gespecialiseerd is in het oplossen van jouw vraag of uitdaging. Gaat het om een meer complexe opdracht, dan stellen wij een team van Queens samen voor het beste resultaat.

Wie dat zijn, is afhankelijk van jouw branche, je producten en diensten en de markt die jij graag wilt bereiken. Uiteraard maak je kennis met de Queens of Search en we stellen ze graag aan je voor.

MEER BEZOEKERS 91%
HOGERE CONVERSIE 87%
MEER AANVRAGEN 93%
OMZETGROEI 85%
MEER VOLGERS 79%
Tarieven | Queens of Search

Specialisten in Search

  • Website en landing pages optimalisatie en creatie

  • Search Engine Optimization (SEO)

  • Search Engine Advertising (SEA)

  • Content creatie en optimalisatie

  • Video marketing en creatie

  • Display advertising, programmatic buying en programmatic search

  • Fotografie en video

  • Branding

  • Search & Local Search Marketing

085 483 1111

QUEENS OP LOCATIE

Onze Queens zijn afkomstig uit Amsterdam, Abcoude, Amstelveen, Zaandam, Zaanstad, Purmerend, Hilversum, Laren, Blaricum, Bussum, Naarden, Almere, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Weesp, Muiden, Almere en Baarn. Wij werken door het hele land (online of op locatie) afhankelijk van de wensen van onze opdrachtgevers.

Ben je op zoek naar een interim of freelance specialist in online marketing bij jou in de buurt, neem dan contact op met Queens of Search.

Queen Demi
Queen DemiWEBSITES
Queen Sara
Queen SaraSEO
Queen Sophie
Queen SophieSEA
Queen Carmen
Queen CarmenCONTENT
Queen Merel
Queen MerelSOCIAL
Queen Martine
Queen MartineUX

Kom langs bij de Queens

Wil je eerst kennismaken met Queens of Search, dan ben je van harte welkom in ons kasteel in de achtertuin van Paleis Soestdijk. Neem nu contact op voor een afspraak.

BRAINSTORM

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Queens of Search? Laten we een afspraak maken. Dan kijken we samen hoe onze samenwerking eruit kan zien.

ON DEMAND

Altijd de beste specialist op het moment dát en zolang als je haar nodig hebt. Queens of Search werken on demand: flexibel, efficiënt en bovenal effectief!

SELECTIE

Queens of Search zijn geselecteerd op basis van specialistische kennis en ervaring in online marketing. De passie van elke Queen spat ervan af.