SEO

Je (potentiële) klant is op zoek naar jou! Ze gebruikt Google om je te vinden. Over het algemeen wil iemand niet verder zoeken dan de eerste pagina en in de praktijk blijkt dat ze voor het eerste zoekresultaat kiest (dit kan ook een advertentie zijn).

Dan komt Sara om de hoek, elegant en gracieus maar vooral slim en snel. Zij zorgt er namelijk voor dat jouw website bovenaan komt te staan.

Ze zorgt ervoor dat jouw website (bijvoorbeeld een schoonheidssalon) niet ineens tussen de auto-onderdelen terecht komt als je ernaar zoekt (SEO – Search Engine Optimalisation). Door haar perfecte woordkeuze komt jouw website (gratis) hoog in de zoekresultaten te staan. Maar in ruil voor een klein buideltje munten kan je ook ervoor kiezen Queen Sophia een advertentie op Google te laten plaatsen waardoor je hoog eindigt in de zoekresultaten (SEA – Search Engine Advertising).

Heb je een website die niet hoog terecht komt in de zoekresultaten en weet je zelf niet goed hoe je dit voor elkaar krijgt? Queen Sara staat voor je klaar en zal ervoor zorgen dat jouw website in de torenkamer van Google terecht komt.

SEO

Queen SEO | Queens of Search

Waarom SEO optimalisatie bij Queens of Search?

✔ De juiste Queen bij uw aanvraag
✔ 99% van onze klanten zijn tevreden
✔ 252 jaar online marketing ervaring

085 483 1111

Bekijk onze andere diensten

Queen website | Queens of Search
Websites
Queen SEA | Queens of Search
SEA
Queen Content | Queens of Search
Content
Queen Social | Queens of Search
Social
Queen UX | Queens of Search
UX