Websites

Web development is een verzamelnaam die wordt gebruikt voor alles wat te maken heeft met het realiseren van een website. Demi weet als geen ander hoe zij een prachtige website kan bouwen. Samen met queen Eva zorgt zij ervoor dat jouw website de juiste look and feel krijgt. Je kan je website vergelijken met een winkeletalage. Een winkeletalage moet er zo aantrekkelijk uitzien dat iedereen meteen massaal de winkel binnen rent in plaats van dat ze er voorbij wandelen. Jouw website moet zo uitnodigend zijn dat mensen verder willen lezen en kijken met als resultaat dat ze op actie over gaan en een afspraak maken of iets kopen in de webshop.

Het is niet alleen belangrijk dat er een mooie site qua uiterlijk wordt ontwikkelt, maar dat deze ook achter de schermen goed is ingericht. Denk hierbij aan het optimaliseren van jouw site op SEO gebied , maar ook de snelheid laadtijd dient binnen de gewenste marges te liggen. Daarnaast is het uiteraard belangrijk – vanwege de grote toename van mobiele bezoekers – dat de site geheel responsive is. Zo krijgt ook de mobiele gebruiker een goed beeld van jouw bedrijf en/of winkel. Want welke vrouw wil nou niet even snel een jurk of die paar schoenen bestellen terwijl ze onderweg is.

Demi maakt graag een afspraak met je om te bespreken wat jouw wensen zijn met betrekking tot de nieuwe website. Ze brengt in kaart wat je wel en niet mooi vindt, jouw wensen, welke functies op de website behoren en wanneer je de site opgeleverd wilt hebben. Zo kan ze het resultaat leveren waar jij naar op zoek bent.
Als je website er eenmaal staat zorgt Demi er ook voor dat hij up to date blijft.
Neem contact op met Demi en zij vertelt je graag wat er allemaal mogelijk is!

Websites

Queen website | Queens of Search

Waarom een website laten maken bij Queens of Search?

✔ De juiste Queen bij uw aanvraag
✔ 99% van onze klanten zijn tevreden
✔ 252 jaar online marketing ervaring

085 483 1111

Bekijk onze andere diensten

Queen SEO | Queens of Search
SEO
Queen SEA | Queens of Search
SEA
Queen Content | Queens of Search
CONTENT
Queen Social | Queens of Search
Social
Queen UX | Queens of Search
UX